Time Management

Geautomatiseerde verwerking van tijdgerelateerde data
Time Management combineert gegevens uit verschillende bronnen, zoals tachograaf, GPS tracking, kloksystemen en eigen systemen, zodat u een objectief overzicht heeft van het component uren in uw onderneming.

Deep Orange heeft de module Time Management ontwikkeld als een extra toevoeging voor het ERP Systeem Odoo. Koppelingen met technische fleet management systemen en kloksystemen zorgen voor een geautomatiseerde verwerking van tijd gerelateerde data.

Deep Orange Fleet management software

Bespaar tijd

Het verwerken van urenstaten en berekenen van de vergoedingen, is een dagelijks terugkerende activiteit. Tijd die niet aan de voorkant van de onderneming kan worden besteed. Zo kan een administratie van een 20 tal chauffeurs wel 3 tot 5 werkdagen besteden aan het verwerken van de veelal handmatig aangeleverd urenstaten.

Deep Orange heeft dit gehele proces geautomatiseerd. Verschillende bronnen worden gecombineerd tot een objectief en duidelijk overzicht. De chauffeurs voeren hun uren in via een app en de administratie gebruikt de tachograaf gegevens als referentie ter controle.

Een eerlijk zicht op werk voor chauffeurs en ondernemers

De planning van u bedrijf wil graag weten hoeveel uren er besteed zijn om de toekomstige werkzaamheden te kunnen invullen, immers de chauffeurs zijn gehouden aan de rij- en rusttijden wet. Op maat gemaakte raportages worden dagelijks aangeleverd vanuit de actuele data.

Zo zijn er vele herhalende handelingen die elke keer veel tijd vragen van de administratie en die nu via ‘rule sets’ geautomatiseerd kunnen worden.

Deep Orange webfleet PRO 8475
Deep Orange Time Management

Geautomatiseerd data verzameling en berekening van payroll data

Het automatisch binnenhalen en verwerken van data geeft de ondernemer real-time inzicht in zijn organisatie. Dit realiseren we door het koppelen van systemen die enerzijds de registratie verwerken en anderzijds de financiële verwerking verzorgt.

Het aanleveren van payroll data gaat via de zogenaamde periode staten die in diverse formats worden aangeleverd bij de diverse verwerkers. Op verzoek kan dit worden geautomatiseerd.

FAQs

  • Stand plaatsen worden ondersteund, u kunt voor elke individuele werknemer opgeven wat de standplaats is. De standplaats wordt op basis van GPS coordinaten vastgelegd.

  • Standaard gebruikt Time Management een 40-urige werkweek, aan elke werknemer wordt een 40-urig werkschema toegewezen. Parttimers kunnen een apart werkschema toegewezen krijgen.

  • Voor overwerk voor fulltimers en parttimers volgt Time Management de CAO beroepsgoederen vervoer. Overwerk kan alleen worden gedaan in de werkweek van Maandag tm Vrijdag. Voor het weekend geldt dit niet.

  • Ja dat kan zeker, via de Odoo UI kunt u activiteiten aanmaken en zelfs met bijbehorende icoon voor in de chauffeurs app. We hebben een serie iconen beschikbaar maar als het nodig is maken we er een op maat.

  • Nee, we lezen de gegevens van de chauffeurs in uit het beschikbare fleet management systeem, de chauffeurs worden automatisch geladen zodra die beschikbaar zijn in het fleet management systeem.

  • Ja dat kan, u kunt de samenvatting aanpassen als daar aanleiding toe is. Beter is in overleg de ‘rule set’ aan te passen zodat aanpassingen automatisch worden uitgevoerd (ipv handmatig).

  • Ja, u kunt aan iedere activiteit een foto toevoegen die met de camera van het toestel of het navigatie device gemaakt wordt. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van een activiteit afleveren of schade meldingen.

  • Ja, bij elke activiteit kunnen een of meerdere vragen worden toegevoegd. Deze zijn vrij aan te maken in het Time Management backend. U kunt vragen verplicht stellen zodat de activiteit niet kan worden afgerond voordat er antwoord is gegeven.

  • Ja, in de ForYouToDo app kunt u een handtekening zetten, en verplicht maken dat die gezet wordt. U kunt dit niet alleen voor pakketten toepassen maar bv ook voor de chauffeur die een handtekening moet zetten.

Start vandaag
nog met
Deep Orange

Deep Orange Fleet management software

Meld u aan voor de Deep Orange Update en ontvang regelmatig nieuws over wagenparkbeheer, interessante aanbiedingen en nieuwe productontwikkelingen.

Newsletter