Waarom Deep Orange

Geautomatiseerde workflow voor wagenparkbeheer
Deep Orange kijkt naar het grote geheel en implementeert een efficiënte en handzame workflow in haar producten en maatwerk oplossingen.
Wij bouwen bij voorkeur cloud oplossingen met een bijbehorende app zodat we een totaal oplossing voor uw bedrijfsproces te kunnen leveren.

Deep Orange Fleet management software
Deep Orange Optimalisatie schema’s

Data Analytics

Deep Orange is sinds 2005 actief met het ontwikkelen en bouwen van applicaties die naast de administratieve gegevens ook de ruwe GPS data uit bv Webfleet analyseren en bewerken. De datastroom wordt dan omgezet naar bruikbare gegevens die in de financiële en administratieve systemen van de opdrachtgevers geladen kunnen worden.

Deep Orange innoveert door theorie en praktijkkennis te combineren en komt met oplossingen die net iets verder gaan dan verwacht.

Business App

Wij ontwerpen en bouwen applicaties om een bepaalde dienst of service te faciliteren. Daarbij geven wij de voorkeur aan cloud oplossingen voor applicaties waar u altijd en overal bij wilt kunnen. Onze apps en cloud oplossingen werken samen en bieden u een compleet fleet management ecosysteem.

Deep Orange Efficiënte workflow
Transport Management Deep Orange

Voor wie

Onze producten zijn geschikt voor kleine tot grote bedrijven, werkzaam in de transport, productie, gemeente diensten, B2B etc. Bedrijven voor wie bijvoorbeeld locatiebepaling van goederen, voertuigen en ook werknemers van belang is. Vraag een demo aan, zodat wij u kunnen adviseren hoe onze producten uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren.

Betrouwbare partner
voor fleet managers

Bert Fonteijn

Het team van Deep Orange heeft de kennis en kunde in huis om de automatiseringswensen van de klant zorgvuldig te analyseren en de uitkomsten daarvan op een efficiënte manier om te zetten in een pasklare oplossing! Top!

Bert Fonteijn
Directeur, Kupers Touringcars

Kupers Touringcars testimonial
Onno Corsten

Deep Orange heeft slimme oplossingen in huis om het proces van tijdsregistratie tot aan verloning te versimpelen en te versnellen. Met de ingebouwde regelgeving van de CAO beroepsgoederenvervoer in de software is Deep Orange van grote toegevoegde waarde. Na een intensief maar succesvol implementatie traject plukt Wematrans daar nu de vruchten van.

Onno Corsten
Financieel Directeur, Wematrans

Wematrans
Raymond Burley

Sinds we werken met de nieuwe release van Fleet Planner hebben we een optimalisatieslag gemaakt. We werken efficienter en hebben nog beter inzicht in de operations.

Raymond Burley
Directeur, Anna Fleurs

Logo Anna Fleurs

Wij zijn official partners van:

Webfleet Solutions Premium Partner
Odoo Partner

Start vandaag
nog met
Deep Orange

Deep Orange Fleet management software

Meld u aan voor de Deep Orange Update en ontvang regelmatig nieuws over wagenparkbeheer, interessante aanbiedingen en nieuwe productontwikkelingen.

Newsletter