Transport Management

Geautomatiseerde workflow voor wagenparkbeheer
Indien u werkt met individuele softwareoplossingen die niet met elkaar communiceren, voert u uw gegevens waarschijnlijk meer dan eens in en mist u een uitgebreid overzicht van wat er gaande is.

De bestaande producten zoals Time Management, CAO verwerking, SMS Alert, Fleet Planner en nu ook Transport zijn als aparte Odoo modules gebouwd en geïntegreerd met de andere apps.

Deep Orange webfleet PRO 8475

CRM, verkoop en facturatie in één

Deep Orange maakt gebruik van het Odoo platform voor SMS Alert, Time Management, CAO verwerking en verschillende data analyse en rapportage projecten. In 2022 voegen we daar Transport Management met Odoo aan toe, waarbij de producten van Deep Orange geïntegreerd zijn in Odoo en samenwerken met de modules die het platform biedt. Bijvoorbeeld CRM, Verkoop en Facturatie worden standaard door Odoo geleverd in makkelijk te hanteren apps.

Uw data altijd bij de hand

Het Odoo platform is te gebruiken op uw laptop, desktop, tablet of mobiele telefoon. Waar u ook bent, u heeft altijd toegang tot uw documenten en de mogelijkheid om erin te werken. Uiteraard is Odoo multi language, we ondersteunen meer dan 40 talen, multi currency en multi company.

Wanneer u overweegt Odoo te proberen of te implementeren, zorgen wij voor, als ervaren implementatiepartner van Odoo, de juiste ondersteuning.

Deep Orange CRM, Sales & Invoicing
Deep Orange ForYoToDo

Geïntegreerde oplossing

Odoo apps zijn perfect met elkaar geïntegreerd, zodat u uw bedrijfsprocessen volledig kunt automatiseren en profiteert van de besparingen en voordelen.

Start vandaag
nog met
Deep Orange

Deep Orange Fleet management software

Meld u aan voor de Deep Orange Update en ontvang regelmatig nieuws over wagenparkbeheer, interessante aanbiedingen en nieuwe productontwikkelingen.

Newsletter