Developers

Ondernemende Developer en toekomstige partner

Je bent een techneut (HBO/WO) en hebt de drijfveren om mee te denken en richting te geven aan de doorontwikkeling en groei van Deep Orange, waarbij je je op termijn ontwikkelt tot een stevige partner.

Als Developer ben je de spil tussen klantvraag en de oplossing, waarbij je het leuk vindt om net zo lang te puzzelen totdat je een mooie oplossing hebt gevonden. Bij het programmeren ben je sturend, uitvoerend en geef je vorm aan de applicaties. Je zorgt voor het omzetten of verbeteren van oude applicaties en initieert doorontwikkelingen. Verder heb je affiniteit met transport en logistiek en zie je voor jezelf op termijn een rol weggelegd als mede-ondernemer (partner) van Deep Orange.

Bagage
Om deze rol goed te kunnen vertolken verwachten we dat je HBO/WO geschoold bent en inmiddels voldoende ervaring hebt in het bouwen van applicaties om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Andere onmisbare talenten; samenwerken, analyseren, ondernemend, communiceren. Deep Orange gebruikt o.a. Docker, Open Source en Kubernetes voor de ontwikkeling van haar producten en diensten.

Deep Orange
Wij ontwikkelen maatwerk applicaties, mobile apps en cloud oplossingen voor planning, rapportage, workflow, fiscale backup, navigatie en bedrijfsvoering.

De kracht van Deep Orange ligt in het doorzien van complexe ICT-situaties voor klanten in de transport, productie, gemeentediensten en B2B, waarbij locatiebepaling van transport en of medewerkers van belang is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voor-aankondigen van lever- of aankomsttijden. We starten met het verdiepen in de klantprocessen en zoeken zo samen met de klant naar de meeste optimale softwareoplossing. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijke en op maat gemaakte applicatie en integratie met producten zoals Webfleet (zakelijk TomTom), Capte, Geotab en andere fleet management systemen.

Op basis van klantbehoefte en onze expertise hebben wij drie betrouwbare producten ontwikkeld die door ons worden onderhouden, beheerd en doorontwikkeld:

1. Time Management & Cao verwerking
2. Fleet Planner & SMS alert
3. ForYouToDo, een driver app

Toekomst
We hebben onze ups en downs doorstaan en inmiddels ondersteunen we meer dan 50 trouwe klanten met een goed geoliede motor van SaaS-oplossingen. Nu is de tijd aangebroken om te innoveren (o.a. data-analyse & AI) en verder door te groeien. En zijn we op zoek naar een ervaren Developer met ondernemende skills.

Interesse gewekt?
Stuur dan je cv met een korte motivatie naar info@deeporange.nl.
Heb je inhoudelijke vragen of wil je gewoon even kennis maken? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen op 06-489 266 10.