Data Analytics

Op maat gemaakte rapportages
Data analyse is het proces van het evalueren van gegevens die zijn verzameld. Met behulp van analytische of statistische instrumenten en logische redeneringen probeeren we de meest waardevolle informatie uit de data te halen.

Deep Orange bouwt systemen die waardevolle informatie leveren, in een handzaam en bruikbaar formaat. Via mail of met een op maat gesneden Odoo implementatie, wordt de rapportage beschikbaar gemaakt. Vaak wordt extra informatie toegevoegd die de standaard wagenparkbeheer systemen niet kunnen leveren.

Deep Orange Data Analytcis

Op maat gemaakte rapportages

Deep Orange levert rapportages die anderen niet kunnen leveren. O.a. Webfleet levert standaard rapportages die voor algemeen gebruik gemaakt zijn, vaak heel goed bruikbaar maar soms ook niet. Met Deep Orange creëert u rapportages op maat.

Aanleveren op vast tijdstip per mail

In de eenvoudigste vorm, worden rapportages via de mail in Excel of PDF aangeleverd. Bijvoorbeeld; elke dag om 08:00 uur, met de gemaakte uren van de afgelopen week, gesorteerd op afdeling, via de mail aangeleverd aan de planners, zodat ze kunnen inschatten wie nog uren overheeft om te worden ingezet. Elke dag, 365 keer per jaar, staat de rapportage te klaar in uw mailbox, in het formaat naar wens van de gebruiker.

Deep Orange rapportages aangeleverd
Deep Orange Interactieve rapportages

Interactieve rapportages op maat via Odoo

In de uitgebreidere vorm, wordt er een backoffice systeem geleverd op basis van het Odoo platform, zodat de gebruiker kan zoeken in de gegevens en eigen rapportages kan samenstellen. Deze kunnen gedownload worden of via mail worden aangeleverd.
Een voorbeeld is het Personeels Rapportage Systeem dat transortbedrijf Kupers gebruikt om aan zijn opdrachtgever te rapporteren hoe de bezetting is van de verschillende lijnen. Deep Orange levert een systeem waar de opdrachtgever van Kupers kan zien hoe zijn werknemers de personeels dienst gebruiken en dat zij waar nodig extra capaciteit kan bijzetten dan wel verschuiven naar andere regio’s.

Start vandaag
nog met
Deep Orange

Meld u aan voor de Deep Orange Update en ontvang regelmatig nieuws over wagenparkbeheer, interessante aanbiedingen en nieuwe productontwikkelingen.

Newsletter